Little Tassa´s gästbok

Tack för ditt besök på hemsidan! Skriv gärna några rader till oss, vi blir så glada! /Anna med familj

Antal inlägg: 15

Ditt namn:

Din e-postadress:

Din hemsida:

Ditt meddelande:

:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove)
:O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)

2015-05-03 13:53:23 - Anna Mattsson, ambossebus@hotmail.com

Hejsan Anna.
Jag har fått loss en bil, och kommer åkandes enligt planerna den 9 maj. Efter att ha kikat på kartan, vet ja precis var du bor. Bamsekramar Anna.

2015-01-26 22:39:09 - Peter Andersson, pava@home.se

Hej Anna
Nu är det verkligen väntans tider hos oss, Gustaf har nedräkning på dagarna tills vi kan komma och hämta vår lilla Ronja :) Hoppas på att vi kan få till ett besök hos er till helgen så att vi "klarar" att vänta sista veckan också:)
Hälsningar Peter med familj

Svar: Jag förstår det! :) Ni är så välkomna om ni tar er hit i helgen. Här går allt fint med dom små minidrakarna, fullt ös och massa pussar bjuder dom på. (inlove)

2014-10-19 09:44:35 - Margit Svensson, margitsvensson@live.se

Hej Anna
Nu är vi hemma igen efter en lyckat semester i Tyrolen, Österrike,Italien, Monaco,Spanien och Andorra.Robin klarade resan jättebra, men att komma hem var ännu bättre han for runt som en vilde.Hoppas att ni har haft en bra sommar med.

Svar: Hej Margit! Vad härligt att allt gått bra! Låter som en helt underbar resa! Jag gissar att det börjar bli hög tid för en trimning nu? Vi får höras och planera in en tid. :)

2014-04-26 10:31:13 - Sheldon

Grattis syrran Signe till dina små gullungar!! Matte letar nu bland alla bilder på på mig som hon ska skicka :-)
Det är ju svårt att få en bra bild tycker hon då jag hellre vill springa runt och jaga bollar, hehe varför göra det lätt för henne :-)

Svar: Precis Sheldon, man ska njuta av tillvaron! :)

2014-01-13 16:51:21 - Margit Svensson, margitsvensson@live.se

Hej Anna
Vi mår bra alla 3. Robin är stor pojke nu , rumsren sedan flera veckor tillbaka. Har tappat 2 framtänder redan och jättepigg. Hoppas att du hade en trevlig helg i Göteborg. Kram

Svar: Hej Margit och Tommy! Härligt att höra att allt går bra med Robin! Han är verkligen en fin kille!! Vi hade en toppenhelg i gbg, Tassa och jag. Resultaten var dock inte så spännande, men Tassa hade kul och gillar verkligen utställningarna, och vi träffade våra goda vänner runt ringarna, så helgen var kanon ändå! :D Sköt om er, så hörs vi snart igen!

2013-09-29 21:55:05 - Linn Hasslöw, lhhuthvi@gmail.com

Hej Anna! Vi är väldigt sugna på att få komma och titta på valparna jag och min familj. Du kan väl ringa mig när det passar dig, så kan vi pratas vid, eller sms funkar också. Kram! Tel:0709-239994

Svar: Hej Linn! Det klart att ni ska komma och hälsa på! :D Jag ringer dig i morgon, så bestämmer vi något. Kram!

2013-09-02 15:05:46 - Therese och Sheldon

Grattis till valparna, och även de kommande små. Hoppas allt är bra annars, här njuter Sheldon av sommarens sista dagar :)
Hälsningar från Sheldon med matte

Svar: Tack Therese! Vad härligt att höra från er! Här är det bra och mycket spänd förväntan över Tassa och hennes kommande valpar. Ärtan sköter om sin kull med bravur. Hon njuter verkligen av att gosa med sina valpar, som växer och frodas. Vi kan väl höras någon dag, så jag får höra mer hur ni har det? Kram!

2013-03-13 18:20:45 - Pieter verdoes, Ps.verdoes@gmail.com

Hej!
Vill på detta sätt bara anmäla att jag är mycket intresserad av en valp (svart tik).
Kommer att följa sidan och höra av mig när det blir aktuellt.

Hälsningar
Pieter

2012-07-22 16:21:04 - Lena, lenpar01@gmail.com

Hej!
Vilka fantastiskt söta schnauzrar ni har! Har själv haft en vit för ett tag sedan och längtar väldigt efter ett nytt litet charmtroll! Det får dessvärre vänta ett tag med tanke på att jag inte har möjlighet att gå ut med den mitt på dagen. Men när/om det blir dags återkommer jag!
Hälsningar/ Lena

Svar: Hej Lena! Vad roligt att du tycker om mina hundar! :) Du är välkommen att höra av dig om det blir aktuellt med ny hund. Ha det gott! / Anna

2012-07-01 22:30:00 - Sonja Hylland, nezzoz@live.se

Hej
Letar efter en Dvärgschnauzer, helst hane, som är minst 5 månader nu. Måste vara 6 månader i augusti för att kunna skolas in på hunddagis. Vet ni någon som har en hund för omplacering? mvh Sonja Hylland

Svar: Hej Sonja! Jag vet tyvärr ingen som har någon omplaceringshund just nu. Det enda rådet jag kan ge är att du håller utkik på dvärgschnauzerringens hemsida. Där läggs det ut annonser ibland, på äldre hundar som behöver ett nytt hem. Vänliga hälsningar Anna

2011-11-05 19:23:26 - Roffe, silvenius@live.se

Hej min lilla mamma!
Grattis till valparna, så nu har jag blivit storebror!!
Dom var jättesöta, jag skulle vilja ha allihopa och leka med, men min husse och matte säger att det räcker med mig.
Vi ses snart
(heart)
många svansviftningar

Roffe(heart)(flower)

Svar: :) Hej Roffe! Du får övertala husse och matte att du behöver en lillebror att busa med.. ;) Nu kommer du ju snart så att jag får rå om dig ett tag. Det ska bli kul! Då ska vi passa på att göra dig riktigt fin i pälsen medan husse och matte roar sig "over there". Vi hörs och syns snart! Hälsa husse att det börjar bli dax att anmäla till My Dog. Han kan ringa mig så ska jag förklara hur man gör. Kram Anna(flower)

2011-10-31 03:27:16 - Katarina, www.thallys.se

Hej Anna!
Igen stort grattis till valparna,..Tassa är fantastisk och jag ser fram emot att få följa hennes nya kull(inlove)pussar till henne. Ja,a och här sitter jag å väntar/vakar med Molly det blir nog snart smått i lådan här med,.. såå jag väntar:P
Kram(heart)(heart)

Svar: Tack Katarina! Förstår att det vakas när du är uppe halv fyra på natten och skriver till mig(!);) Nu hoppas vi att det går lika komplikationsfritt och bra för Molly som för Tassa! Här är det lugnt och fint nu. Tassa ligger som en klubbad säl hos sina små och det är nästan med tvång vi får ut henne att rastas.. Valparna är pigga små krabater som kravlar runt och blir ruskigt sura om dom inte hittar en tutte fort nog:) Ser fram emot när vi ska hälsa på hos varandras små och se vad det är för små liv i lådorna! Kram kram(heart)

2011-09-08 09:45:21 - Stina, kristinajohansson66msn.com

Hej Anna,
Vad spännande med nya valpar på gång! Smilla trivs med livet och vi trivs med henne. Vi går på "slyngelkurs" nu, kommer väl till pass. Ha det gott, Stina

Svar: Hej Stina! Härligt att höra att det går så bra med lilla Smilla! Har hon hälften av Ärtan energi är nog en slyngelkurs toppen..;) Ha en fin höst, så hörs vi!

2011-09-05 11:30:50 - magdalena, magsim03@student.chalmers.se

Hej Anna! Vad fin din sida är och vad himla duktig du är. Lycka till med valparna!
Kram / Magda(flower)

Svar: Hej Magda! Tack ska du ha för hjälpen med min logo! Jag är supernöjd! Det var inte så lätt som jag trodde att fixa den.. Gulligt av dig att ställa upp! Kram!(flower)

2011-09-03 18:16:07 - Katarina Tallberg, www.thallys.se

Hej Anna!!!

Tycker att du fått till sidan riktigt fin:D
Och nu får vi gå i väntans tider tillsammans oxå då Tassa o min Molly är prade nästan samtidigt,.. ska bli såå kul o spännande(inlove)

Kram/Katarina(heart)

Svar: Tack Katarina!:) Jag har lite fler bilder som ska in bara.. Visst är det spännande! Inget är som väntans tider..;) Kram!(heart)